Το Καλάθι μου
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC 2) (CP.MA.00000693.01)

Κωδικός: 471.110.101
 • Άμεση παραλαβή
1.589,00€
Το κατάστημα μας, ξεχωρίζει στο Skroutz

Description

Τα νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά του DJI Air 3 Drone Fly More Combo με RC 2 καθιστούν ακόμη πιο εύκολη τη λήψη σύνθετων και υψηλής ποιότητας επαγγελματικών λήψεων για τους δημιουργούς περιεχομένου. Το Air 3 ενσωματώνει τώρα ένα σύστημα διπλής κάμερας, με ευρυγώνιους και μεσαίους τηλεφακούς 3x για εστίαση σε θέματα αλλά και για λήψη ευρείων τοπίων. Και οι δύο διαθέτουν μεγαλύτερους αισθητήρες CMOS 1/1,3" που μπορούν να καταγράψουν εικόνες 48MP, βίντεο έως 4K/100, ακόμη και κάθετο βίντεο 2,7K που είναι έτοιμο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο χρόνος πτήσης και η εμβέλεια μετάδοσης έχουν αυξηθεί, η πανκατευθυντική αποφυγή εμποδίων είναι πιο ομαλή και οι προ-προγραμματισμένες πτήσεις είναι πλέον δυνατές με την προσθήκη των Waypoints. Όλα αυτά και πολλά άλλα μπορούν να μεταφερθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε τοποθεσία, καθώς το Air 3 συνεχίζει να παρέχει μια συμπαγή και αναδιπλούμενη σχεδίαση.


Fly More Combo

Για τους πιλότους που θέλουν να είναι καλά εξοπλισμένοι κατευθείαν από την αγορά, η έκδοση Fly More Combo του Air 3 αναβαθμίζει το τηλεχειριστήριο και προσθέτει επιπλέον βασικά αξεσουάρ σε σύγκριση με την κανονική έκδοση. Το τηλεχειριστήριο RC-N2 αντικαθίσταται με το RC 2, το οποίο προσφέρει ενσωματωμένη οθόνη 5,5" 1080p. Επίσης, παίρνετε έναν κόμβο φόρτισης μπαταριών Air 3, δύο επιπλέον έξυπνες μπαταρίες πτήσης, τρία ζεύγη ελίκων χαμηλού θορύβου και μια τσάντα ώμου.


Σύστημα διπλής κύριας κάμερας

Το Air 3 διαθέτει το πρώτο σύστημα διπλής κύριας κάμερας της σειράς Air, ενσωματώνοντας μια ευρυγώνια κάμερα 1/1,3 ιντσών-CMOS και μια κάμερα 1/1,3 ιντσών-CMOS 3x medium tele σε ένα κομψό και συμπαγές σώμα. Οι δύο κάμερες έχουν το ίδιο μέγεθος αισθητήρα αλλά διαφορετικές εστιακές αποστάσεις, παρέχοντας σταθερή ποιότητα εικόνας και περισσότερες δυνατότητες δυναμικής απεικόνισης.
 

Wide-Angle Camera
Μέγεθος pixel 2.4μm
Ισοδύναμο φορμά 24mm
Διάφραγμα f/1.7

3x Medium Tele Camera
Μέγεθος εικονοστοιχείου 2,4μm
Ισοδύναμο φορμά 70mm
f/2.8 Διάφραγμα


Φωτογραφίες διπλής κάμερας 48MP

Και οι δύο κάμερες είναι ικανές να αποδίδουν φωτογραφίες 48MP γεμάτες με αληθινές λεπτομέρειες που φαίνονται υπέροχες και επιτρέπουν τέλεια περικοπή στην επεξεργασία για όσους το χρειάζονται.


Βίντεο HDR διπλής κάμερας 4K/60fps

Οι δύο αισθητήρες CMOS 1/1,3 ιντσών του Air 3 υποστηρίζουν διπλό εγγενές ISO για άμεση έξοδο βίντεο HDR 4K/60fps χωρίς περικοπή. Αυτό σημαίνει ότι τα πλάνα από κάθε κάμερα μπορούν να γεμίσουν με πλούσιους χρωματισμούς και μεταβάσεις φυσικού φωτισμού για εκπληκτικά και εξαιρετικά ακριβή αποτελέσματα.


Και οι δύο κάμερες υποστηρίζουν επίσης λειτουργίες χρώματος 10-bit D-Log M και 10-bit HLG. Η λειτουργία 10-bit D-Log M συμβάλλει στη διατήρηση περισσότερων λεπτομερειών των φωτεινών σημείων και των σκιών για μεγαλύτερη ευελιξία κατά την επεξεργασία. Η λειτουργία 10-bit HLG μπορεί να παρουσιάσει υψηλότερο δυναμικό εύρος, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα απεικόνισης χωρίς χρωματική διαβάθμιση.


Πετάξτε με αυτοπεποίθηση, πετάξτε με ασφάλεια


Παρατεταμένη πτήση, καινοτόμος φόρτιση

Το Air 3 προσφέρει έως και 46 λεπτά χρόνου πτήσης, μια αύξηση 48% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Αυτό παρέχει άφθονο χρόνο για να εξερευνήσετε, να προσαρμόσετε τις συνθέσεις και να τραβήξετε τις λήψεις που θέλετε, όλα αυτά κατά τη διάρκεια μιας μόνο πτήσης.
 

Ο νέος κόμβος φόρτισης της μπαταρίας υποστηρίζει μια καινοτόμο λειτουργία μεταφοράς ενέργειας. Απλά πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για να μεταφέρετε την υπολειπόμενη ισχύ από πολλαπλές μπαταρίες στην μπαταρία με την υψηλότερη υπολειπόμενη ισχύ, παρέχοντάς σας μια πιο πλήρως φορτισμένη μπαταρία σε περιπτώσεις όπου οι επιλογές φόρτισης είναι περιορισμένες.


Πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων

Ένα πανκατευθυντικό σύστημα ανίχνευσης επιτρέπει την ολοκληρωμένη επίγνωση του περιβάλλοντος, επιτρέποντας στο Air 3 να ανιχνεύει εμπόδια προς όλες τις κατευθύνσεις. Όταν ανιχνεύονται εμπόδια, το Air 3 μπορεί να χρησιμοποιήσει το APAS 5.0 για να εκτελέσει ομαλότερες κινήσεις αποφυγής για μια ασφαλέστερη συνολική εμπειρία πτήσης. Ακόμη και οι εντελώς αρχάριοι μπορούν τώρα να πετάξουν με αυτοπεποίθηση και να εκτελέσουν δημιουργικές ιδέες με αυξημένη ασφάλεια.


Μετάδοση βίντεο O4 HD

Το σύστημα μετάδοσης βίντεο O4 HD επόμενης γενιάς ενισχύει το Air 3 με εντυπωσιακά βελτιωμένη απόδοση μετάδοσης. Παρέχει μέγιστη εμβέλεια 20 χιλιομέτρων με αυξημένη σταθερότητα και ζωντανή μετάδοση 1080p/60fps μέγιστης ποιότητας για να διασφαλίζει εξαιρετικά ομαλή προβολή και λειτουργία.


Προηγμένο RTH

Κατά τη διάρκεια του Smart RTH, το Air 3 θα σχεδιάσει αυτόματα μια βελτιστοποιημένη διαδρομή πτήσης για το Advanced RTH, διατηρώντας παράλληλα την πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων για να επιστρέψει στο αρχικό του σημείο γρήγορα και με ασφάλεια.


FocusTrack

Το FocusTrack διατηρεί εσάς ή το θέμα σας εύκολα στο κέντρο του κάδρου. Η κάμερα μέσης τηλεόρασης 3x ξεκλειδώνει μια μοναδική αίσθηση χωρικής συμπίεσης κατά την ανάδειξη των θεμάτων. Αυτή η αναβαθμισμένη απόδοση παρακολούθησης σε συνδυασμό με την πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων σας επιτρέπει να έχετε έξυπνες, καλά σχεδιασμένες λήψεις όποτε και όπου τις χρειάζεστε.


QuickShots

Τα QuickShots ενδυναμώνουν το Air 3 με δημιουργικές επιλογές κίνησης της κάμερας, όπως Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang και Asteroid.


Κατακόρυφη λήψη 2.7K

Το Air 3 υποστηρίζει κατακόρυφη λήψη 2,7K και με τις δύο κάμερες, προσδίδοντας στα κατακόρυφα πλάνα μια εξαιρετικά δυναμική εμφάνιση κατά τη λήψη τοπίων ή θεμάτων. Δύο αισθητήρες CMOS με αναλογία διαστάσεων 4:3 παρέχουν αρκετό χώρο για κατακόρυφες λήψεις που διατηρούν ανάλυση 2,7K και είναι βελτιστοποιημένες για προβολή σε smartphone. Αυτό σημαίνει ότι οι εικόνες είναι έτοιμες για κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να απαιτείται περικοπή στο post.


MasterShots

Το MasterShots επιτρέπει στο Air 3 να εκτελεί αυτόματα ποικίλες κινήσεις της κάμερας, να τραβάει πολλαπλά κλιπ και να τα επεξεργάζεται με μουσική, περικοπές και εφέ για γρήγορο και απλοποιημένο κινηματογραφικό υλικό.


Περισσότερες λειτουργίες, περισσότερη δημιουργικότητα


Hyperlapse

Επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερις επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των Free, Circle, Course Lock και Waypoint, για να τραβήξετε υλικό timelapse σε οριζόντια ανάλυση έως 4K ή κάθετα 2,7K.


Αργή κίνηση

Επιλέξτε 4K/100fps για να εγγράψετε απευθείας ένα βίντεο αργής κίνησης 4x.


Νυχτερινή λειτουργία

Χάρη σε έναν προηγμένο αλγόριθμο μείωσης θορύβου, το Air 3 μπορεί να καταγράψει βίντεο χωρίς θόρυβο σε έως και 4K/30fps σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό ή τη νύχτα.


SmartPhoto 3.0

Στη λειτουργία μονής λήψης, το Air 3 χρησιμοποιεί από προεπιλογή το SmartPhoto 3.0, το οποίο μπορεί να επιλέξει αυτόματα μεταξύ HDR, υπερφωτισμού και αναγνώρισης σκηνής ανάλογα με το σενάριο για καλύτερα αποτελέσματα απεικόνισης. Σε μορφή HDR DNG, η κάμερα μπορεί να καταγράψει μεγαλύτερο δυναμικό εύρος με ενσωματωμένη ενίσχυση αντίθεσης.


QuickTransfer

Πραγματοποιήστε γρήγορη λήψη φωτογραφιών και βίντεο από το drone στο smartphone σας μέσω ασύρματης σύνδεσης, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.


Εφαρμογή LightCut

Συνδεθείτε ασύρματα στο Air 3 μέσω της εφαρμογής LightCut στο smartphone σας για διευρυμένες δημιουργικές επιλογές, όπως η επεξεργασία με ένα πάτημα. Δε χρειάζεται να κατεβάσετε όλο το υλικό, γεγονός που συμβάλλει στην εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου στην κινητή συσκευή σας.


Επεξεργασία με ένα πάτημα

Επιλέγει έξυπνα κλιπ με βάση τη σύνθεση και τη διαδρομή πτήσης και ταιριάζει αυτόματα τις βέλτιστες επιλογές προτύπου και ηχητικών εφέ για να δημιουργήσει γρήγορα και εύκολα ένα κινηματογραφικό βίντεο.


Εφέ κλίσης-μετατόπισης

Απολαύστε ένα εφέ tilt-shift με ένα μόνο πάτημα. Εφαρμόστε αυτή τη λειτουργία σε υλικό που τραβήχτηκε με την 3x medium tele camera για ακόμα πιο καθηλωτικό αποτέλεσμα.


Waypoint Flight

Για πρώτη φορά, η λειτουργία Waypoint Flight είναι τώρα διαθέσιμη στη σειρά Air. Σχεδιάστε εκ των προτέρων τις διαδρομές πτήσης και τις ενέργειες λήψης για το Air 3 για να επιτύχετε δύσκολες κινήσεις της κάμερας και εντυπωσιακές λήψεις. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε διαδρομές πτήσης για να επαναλάβετε την ίδια κίνηση με ακρίβεια σε μεταγενέστερη ώρα ή ημερομηνία, ανοίγοντας την πόρτα σε λήψεις timelapse μεγάλης διάρκειας που αποτυπώνουν μεταβάσεις όπως από μέρα σε νύχτα ή από εποχή σε εποχή.


Τηλεχειριστήριο DJI RC 2

Συνδυάζοντας κομψή σχεδίαση με εξαιρετικές επιδόσεις, το DJI RC 2 είναι ένα τηλεχειριστήριο κάμερας-drone επόμενης γενιάς που δίνει στους πιλότους προηγμένο έλεγχο και εξαιρετική ευκολία. Το ελαφρύ σώμα του φιλοξενεί μια εκπληκτική οθόνη 5,5 ιντσών FHD και έναν νέο επεξεργαστή. Και το νέο σύστημα μετάδοσης βίντεο O4 παρέχει διευρυμένη εμβέλεια με ένα σύστημα κεραιών που αποτελείται από δύο πομπούς και τέσσερις δέκτες. Βυθιστείτε σε κάθε δημιουργική λήψη και απαθανατίστε εντυπωσιακές στιγμές με ευκολία.


DJI Air 3 Battery Charging Hub

Προετοιμάστε καλύτερα την πτήση σας με το DJI Air 3 Battery Charging Hub που μπορεί να φορτίσει γρήγορα έως και τρεις έξυπνες μπαταρίες πτήσης διαδοχικά, καθώς και πρόσθετα αξεσουάρ, όπως ένα τηλεχειριστήριο και ένα smartphone. Διαθέτει επίσης μια βολική δυνατότητα μεταφοράς ενέργειας, η οποία σας επιτρέπει να μεταφέρετε τη φόρτιση των μερικώς γεμάτων μπαταριών στην μπαταρία με την περισσότερη ενέργεια, δίνοντάς σας μια επιπλέον πτήση όταν η φόρτιση δεν είναι διαθέσιμη.


Χαρακτηριστικά

 • Μέγιστη Οριζόντια Ταχύτητα: 47,0 mph / 21 m/s
 • Μέγιστη Ταχύτητα Ανάβασης: 22,4 mph / 10 m/s
 • Μέγιστη Ταχύτητα Κατάβασης: 22,4 mph / 10 m/s
 • Μέγιστο υψόμετρο πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας: 6000 μ
 • Μέγιστος χρόνος πτήσης: 46 λεπτά
 • Αισθητήρας εικόνας: 1/1,3"-Τύπος CMOS
 • Αποτελεσματική ανάλυση αισθητήρα: 48 Megapixel
 • Εστιακό μήκος: 24 έως 70 mm (ισοδύναμο 35 mm)
 • Μέγιστο διάφραγμα: f/2,8
 • Ελάχιστο διάφραγμα: f/1,7
 • Εσωτερικές λειτουργίες εγγραφής: UHD 4K (3840 x 2160) έως 100 fps
 • Σύστημα όρασης: προς τα κάτω / προς τα επάνω / προς τα εμπρός / προς τα πίσω / αριστερά / δεξιά
 • Τηλεχειριστήριο / Πομπός
  Μέγιστη Απόσταση Λειτουργίας: 20 χλμ
  Ενσωματωμένη οθόνη Μέγεθος / Τύπος 5,5" / LCD
  Ανάλυση οθόνης 1920 x 1080
 • Βάρος: 720 g απογείωσης

Placeholder content for this accordion, which is intended to demonstrate the .accordion-flush class. This is the second item's accordion body. Let's imagine this being filled with some actual content.

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Description

Τα νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά του DJI Air 3 Drone Fly More Combo με RC 2 καθιστούν ακόμη πιο εύκολη τη λήψη σύνθετων και υψηλής ποιότητας επαγγελματικών λήψεων για τους δημιουργούς περιεχομένου. Το Air 3 ενσωματώνει τώρα ένα σύστημα διπλής κάμερας, με ευρυγώνιους και μεσαίους τηλεφακούς 3x για εστίαση σε θέματα αλλά και για λήψη ευρείων τοπίων. Και οι δύο διαθέτουν μεγαλύτερους αισθητήρες CMOS 1/1,3" που μπορούν να καταγράψουν εικόνες 48MP, βίντεο έως 4K/100, ακόμη και κάθετο βίντεο 2,7K που είναι έτοιμο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο χρόνος πτήσης και η εμβέλεια μετάδοσης έχουν αυξηθεί, η πανκατευθυντική αποφυγή εμποδίων είναι πιο ομαλή και οι προ-προγραμματισμένες πτήσεις είναι πλέον δυνατές με την προσθήκη των Waypoints. Όλα αυτά και πολλά άλλα μπορούν να μεταφερθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε τοποθεσία, καθώς το Air 3 συνεχίζει να παρέχει μια συμπαγή και αναδιπλούμενη σχεδίαση.


Fly More Combo

Για τους πιλότους που θέλουν να είναι καλά εξοπλισμένοι κατευθείαν από την αγορά, η έκδοση Fly More Combo του Air 3 αναβαθμίζει το τηλεχειριστήριο και προσθέτει επιπλέον βασικά αξεσουάρ σε σύγκριση με την κανονική έκδοση. Το τηλεχειριστήριο RC-N2 αντικαθίσταται με το RC 2, το οποίο προσφέρει ενσωματωμένη οθόνη 5,5" 1080p. Επίσης, παίρνετε έναν κόμβο φόρτισης μπαταριών Air 3, δύο επιπλέον έξυπνες μπαταρίες πτήσης, τρία ζεύγη ελίκων χαμηλού θορύβου και μια τσάντα ώμου.


Σύστημα διπλής κύριας κάμερας

Το Air 3 διαθέτει το πρώτο σύστημα διπλής κύριας κάμερας της σειράς Air, ενσωματώνοντας μια ευρυγώνια κάμερα 1/1,3 ιντσών-CMOS και μια κάμερα 1/1,3 ιντσών-CMOS 3x medium tele σε ένα κομψό και συμπαγές σώμα. Οι δύο κάμερες έχουν το ίδιο μέγεθος αισθητήρα αλλά διαφορετικές εστιακές αποστάσεις, παρέχοντας σταθερή ποιότητα εικόνας και περισσότερες δυνατότητες δυναμικής απεικόνισης.
 

Wide-Angle Camera
Μέγεθος pixel 2.4μm
Ισοδύναμο φορμά 24mm
Διάφραγμα f/1.7

3x Medium Tele Camera
Μέγεθος εικονοστοιχείου 2,4μm
Ισοδύναμο φορμά 70mm
f/2.8 Διάφραγμα


Φωτογραφίες διπλής κάμερας 48MP

Και οι δύο κάμερες είναι ικανές να αποδίδουν φωτογραφίες 48MP γεμάτες με αληθινές λεπτομέρειες που φαίνονται υπέροχες και επιτρέπουν τέλεια περικοπή στην επεξεργασία για όσους το χρειάζονται.


Βίντεο HDR διπλής κάμερας 4K/60fps

Οι δύο αισθητήρες CMOS 1/1,3 ιντσών του Air 3 υποστηρίζουν διπλό εγγενές ISO για άμεση έξοδο βίντεο HDR 4K/60fps χωρίς περικοπή. Αυτό σημαίνει ότι τα πλάνα από κάθε κάμερα μπορούν να γεμίσουν με πλούσιους χρωματισμούς και μεταβάσεις φυσικού φωτισμού για εκπληκτικά και εξαιρετικά ακριβή αποτελέσματα.


Και οι δύο κάμερες υποστηρίζουν επίσης λειτουργίες χρώματος 10-bit D-Log M και 10-bit HLG. Η λειτουργία 10-bit D-Log M συμβάλλει στη διατήρηση περισσότερων λεπτομερειών των φωτεινών σημείων και των σκιών για μεγαλύτερη ευελιξία κατά την επεξεργασία. Η λειτουργία 10-bit HLG μπορεί να παρουσιάσει υψηλότερο δυναμικό εύρος, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα απεικόνισης χωρίς χρωματική διαβάθμιση.


Πετάξτε με αυτοπεποίθηση, πετάξτε με ασφάλεια


Παρατεταμένη πτήση, καινοτόμος φόρτιση

Το Air 3 προσφέρει έως και 46 λεπτά χρόνου πτήσης, μια αύξηση 48% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Αυτό παρέχει άφθονο χρόνο για να εξερευνήσετε, να προσαρμόσετε τις συνθέσεις και να τραβήξετε τις λήψεις που θέλετε, όλα αυτά κατά τη διάρκεια μιας μόνο πτήσης.
 

Ο νέος κόμβος φόρτισης της μπαταρίας υποστηρίζει μια καινοτόμο λειτουργία μεταφοράς ενέργειας. Απλά πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για να μεταφέρετε την υπολειπόμενη ισχύ από πολλαπλές μπαταρίες στην μπαταρία με την υψηλότερη υπολειπόμενη ισχύ, παρέχοντάς σας μια πιο πλήρως φορτισμένη μπαταρία σε περιπτώσεις όπου οι επιλογές φόρτισης είναι περιορισμένες.


Πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων

Ένα πανκατευθυντικό σύστημα ανίχνευσης επιτρέπει την ολοκληρωμένη επίγνωση του περιβάλλοντος, επιτρέποντας στο Air 3 να ανιχνεύει εμπόδια προς όλες τις κατευθύνσεις. Όταν ανιχνεύονται εμπόδια, το Air 3 μπορεί να χρησιμοποιήσει το APAS 5.0 για να εκτελέσει ομαλότερες κινήσεις αποφυγής για μια ασφαλέστερη συνολική εμπειρία πτήσης. Ακόμη και οι εντελώς αρχάριοι μπορούν τώρα να πετάξουν με αυτοπεποίθηση και να εκτελέσουν δημιουργικές ιδέες με αυξημένη ασφάλεια.


Μετάδοση βίντεο O4 HD

Το σύστημα μετάδοσης βίντεο O4 HD επόμενης γενιάς ενισχύει το Air 3 με εντυπωσιακά βελτιωμένη απόδοση μετάδοσης. Παρέχει μέγιστη εμβέλεια 20 χιλιομέτρων με αυξημένη σταθερότητα και ζωντανή μετάδοση 1080p/60fps μέγιστης ποιότητας για να διασφαλίζει εξαιρετικά ομαλή προβολή και λειτουργία.


Προηγμένο RTH

Κατά τη διάρκεια του Smart RTH, το Air 3 θα σχεδιάσει αυτόματα μια βελτιστοποιημένη διαδρομή πτήσης για το Advanced RTH, διατηρώντας παράλληλα την πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων για να επιστρέψει στο αρχικό του σημείο γρήγορα και με ασφάλεια.


FocusTrack

Το FocusTrack διατηρεί εσάς ή το θέμα σας εύκολα στο κέντρο του κάδρου. Η κάμερα μέσης τηλεόρασης 3x ξεκλειδώνει μια μοναδική αίσθηση χωρικής συμπίεσης κατά την ανάδειξη των θεμάτων. Αυτή η αναβαθμισμένη απόδοση παρακολούθησης σε συνδυασμό με την πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων σας επιτρέπει να έχετε έξυπνες, καλά σχεδιασμένες λήψεις όποτε και όπου τις χρειάζεστε.


QuickShots

Τα QuickShots ενδυναμώνουν το Air 3 με δημιουργικές επιλογές κίνησης της κάμερας, όπως Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang και Asteroid.


Κατακόρυφη λήψη 2.7K

Το Air 3 υποστηρίζει κατακόρυφη λήψη 2,7K και με τις δύο κάμερες, προσδίδοντας στα κατακόρυφα πλάνα μια εξαιρετικά δυναμική εμφάνιση κατά τη λήψη τοπίων ή θεμάτων. Δύο αισθητήρες CMOS με αναλογία διαστάσεων 4:3 παρέχουν αρκετό χώρο για κατακόρυφες λήψεις που διατηρούν ανάλυση 2,7K και είναι βελτιστοποιημένες για προβολή σε smartphone. Αυτό σημαίνει ότι οι εικόνες είναι έτοιμες για κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να απαιτείται περικοπή στο post.


MasterShots

Το MasterShots επιτρέπει στο Air 3 να εκτελεί αυτόματα ποικίλες κινήσεις της κάμερας, να τραβάει πολλαπλά κλιπ και να τα επεξεργάζεται με μουσική, περικοπές και εφέ για γρήγορο και απλοποιημένο κινηματογραφικό υλικό.


Περισσότερες λειτουργίες, περισσότερη δημιουργικότητα


Hyperlapse

Επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερις επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των Free, Circle, Course Lock και Waypoint, για να τραβήξετε υλικό timelapse σε οριζόντια ανάλυση έως 4K ή κάθετα 2,7K.


Αργή κίνηση

Επιλέξτε 4K/100fps για να εγγράψετε απευθείας ένα βίντεο αργής κίνησης 4x.


Νυχτερινή λειτουργία

Χάρη σε έναν προηγμένο αλγόριθμο μείωσης θορύβου, το Air 3 μπορεί να καταγράψει βίντεο χωρίς θόρυβο σε έως και 4K/30fps σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό ή τη νύχτα.


SmartPhoto 3.0

Στη λειτουργία μονής λήψης, το Air 3 χρησιμοποιεί από προεπιλογή το SmartPhoto 3.0, το οποίο μπορεί να επιλέξει αυτόματα μεταξύ HDR, υπερφωτισμού και αναγνώρισης σκηνής ανάλογα με το σενάριο για καλύτερα αποτελέσματα απεικόνισης. Σε μορφή HDR DNG, η κάμερα μπορεί να καταγράψει μεγαλύτερο δυναμικό εύρος με ενσωματωμένη ενίσχυση αντίθεσης.


QuickTransfer

Πραγματοποιήστε γρήγορη λήψη φωτογραφιών και βίντεο από το drone στο smartphone σας μέσω ασύρματης σύνδεσης, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.


Εφαρμογή LightCut

Συνδεθείτε ασύρματα στο Air 3 μέσω της εφαρμογής LightCut στο smartphone σας για διευρυμένες δημιουργικές επιλογές, όπως η επεξεργασία με ένα πάτημα. Δε χρειάζεται να κατεβάσετε όλο το υλικό, γεγονός που συμβάλλει στην εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου στην κινητή συσκευή σας.


Επεξεργασία με ένα πάτημα

Επιλέγει έξυπνα κλιπ με βάση τη σύνθεση και τη διαδρομή πτήσης και ταιριάζει αυτόματα τις βέλτιστες επιλογές προτύπου και ηχητικών εφέ για να δημιουργήσει γρήγορα και εύκολα ένα κινηματογραφικό βίντεο.


Εφέ κλίσης-μετατόπισης

Απολαύστε ένα εφέ tilt-shift με ένα μόνο πάτημα. Εφαρμόστε αυτή τη λειτουργία σε υλικό που τραβήχτηκε με την 3x medium tele camera για ακόμα πιο καθηλωτικό αποτέλεσμα.


Waypoint Flight

Για πρώτη φορά, η λειτουργία Waypoint Flight είναι τώρα διαθέσιμη στη σειρά Air. Σχεδιάστε εκ των προτέρων τις διαδρομές πτήσης και τις ενέργειες λήψης για το Air 3 για να επιτύχετε δύσκολες κινήσεις της κάμερας και εντυπωσιακές λήψεις. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε διαδρομές πτήσης για να επαναλάβετε την ίδια κίνηση με ακρίβεια σε μεταγενέστερη ώρα ή ημερομηνία, ανοίγοντας την πόρτα σε λήψεις timelapse μεγάλης διάρκειας που αποτυπώνουν μεταβάσεις όπως από μέρα σε νύχτα ή από εποχή σε εποχή.


Τηλεχειριστήριο DJI RC 2

Συνδυάζοντας κομψή σχεδίαση με εξαιρετικές επιδόσεις, το DJI RC 2 είναι ένα τηλεχειριστήριο κάμερας-drone επόμενης γενιάς που δίνει στους πιλότους προηγμένο έλεγχο και εξαιρετική ευκολία. Το ελαφρύ σώμα του φιλοξενεί μια εκπληκτική οθόνη 5,5 ιντσών FHD και έναν νέο επεξεργαστή. Και το νέο σύστημα μετάδοσης βίντεο O4 παρέχει διευρυμένη εμβέλεια με ένα σύστημα κεραιών που αποτελείται από δύο πομπούς και τέσσερις δέκτες. Βυθιστείτε σε κάθε δημιουργική λήψη και απαθανατίστε εντυπωσιακές στιγμές με ευκολία.


DJI Air 3 Battery Charging Hub

Προετοιμάστε καλύτερα την πτήση σας με το DJI Air 3 Battery Charging Hub που μπορεί να φορτίσει γρήγορα έως και τρεις έξυπνες μπαταρίες πτήσης διαδοχικά, καθώς και πρόσθετα αξεσουάρ, όπως ένα τηλεχειριστήριο και ένα smartphone. Διαθέτει επίσης μια βολική δυνατότητα μεταφοράς ενέργειας, η οποία σας επιτρέπει να μεταφέρετε τη φόρτιση των μερικώς γεμάτων μπαταριών στην μπαταρία με την περισσότερη ενέργεια, δίνοντάς σας μια επιπλέον πτήση όταν η φόρτιση δεν είναι διαθέσιμη.


Χαρακτηριστικά

 • Μέγιστη Οριζόντια Ταχύτητα: 47,0 mph / 21 m/s
 • Μέγιστη Ταχύτητα Ανάβασης: 22,4 mph / 10 m/s
 • Μέγιστη Ταχύτητα Κατάβασης: 22,4 mph / 10 m/s
 • Μέγιστο υψόμετρο πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας: 6000 μ
 • Μέγιστος χρόνος πτήσης: 46 λεπτά
 • Αισθητήρας εικόνας: 1/1,3"-Τύπος CMOS
 • Αποτελεσματική ανάλυση αισθητήρα: 48 Megapixel
 • Εστιακό μήκος: 24 έως 70 mm (ισοδύναμο 35 mm)
 • Μέγιστο διάφραγμα: f/2,8
 • Ελάχιστο διάφραγμα: f/1,7
 • Εσωτερικές λειτουργίες εγγραφής: UHD 4K (3840 x 2160) έως 100 fps
 • Σύστημα όρασης: προς τα κάτω / προς τα επάνω / προς τα εμπρός / προς τα πίσω / αριστερά / δεξιά
 • Τηλεχειριστήριο / Πομπός
  Μέγιστη Απόσταση Λειτουργίας: 20 χλμ
  Ενσωματωμένη οθόνη Μέγεθος / Τύπος 5,5" / LCD
  Ανάλυση οθόνης 1920 x 1080
 • Βάρος: 720 g απογείωσης