DJI Mini 3 Pro Drone 5.8 GHz με Κάμερα 4K 60fps HDR και Χειριστήριο Συμβατό με Γυαλιά FPV με Χειριστήριο DJI RC

DJI Mini 3 Pro Drone 5.8 GHz με Κάμερα 4K 60fps HDR και Χειριστήριο Συμβατό με Γυαλιά FPV με Χειριστήριο DJI RC

DJI Mini 3 Pro Drone 5.8 GHz με Κάμερα 4K 60fps HDR και Χειριστήριο Συμβατό με Γυαλιά FPV με Χειριστήριο DJI RC

Το νέο μικρό drone της DJI είναι εδώ. Πετάξτε περισσότερο και ασφαλέστερα με το εξαιρετικά φορητό Mini 3 Pro της DJI. Με βάρος λιγότερο από 249 g και με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, δεν είναι μόνο πλήρως εναρμονισμένο ως προς τους κανονισμούς, αλλά είναι και το ασφαλέστερο στην κατηγορία του. Με αισθητήρα 1/1.28" Type CMOS και κορυφαία χαρακτηριστικά, επαναπροσδιορίζει την εμπειρία πτήσης drone.

 

Η παρούσα έκδοση περιλαμβάνει το τηλεχειριστήριο DJI RC με προφορτωμένη την εφαρμογή DJI Fly App και ενσωματωμένη οθόνη HD 5,5 ιντσών ευανάγνωστη κάτω από το φως του ήλιου.

 

Απόδοση που συναρπάζει

Το Mini 3 Pro έχει μια εντελώς νέα βελτιστοποιημένη εμφάνιση για να προσφέρει περισσότερα οφέλη. Με μεγαλύτερες προπέλες, αεροδυναμική κλίση σώματος και ισχυρό σύστημα ανίχνευσης εμποδίων, η βελτιωμένη σχεδίαση επιτρέπει αυξημένο χρόνο πτήσης και ασφάλεια.

Το ανανεωμένο gimbal προσφέρει εκτενέστερο εύρος περιστροφής για λήψεις χαμηλής γωνίας και αληθινή κάθετη λήψη, επιτρέποντας ατελείωτες δημιουργικές εκφράσεις. Κάθε πτυχή του επανασχεδιασμού του έχει μελετηθεί προσεκτικά για να οδηγήσει το Mini 3 Pro σε ύψη που δεν έχουν καταγραφεί ξανά.

 

Εύκολο στη μεταφορά

Με βάρος λιγότερο από 249 g, το Mini 3 Pro δεν απαιτεί εγγραφή στις περισσότερες χώρες και περιοχές. Ο αναδιπλούμενος και συμπαγής σχεδιασμός καθιστά εύκολο το να το μεταφέρετε μαζί σας στην επόμενη πεζοπορία, στην παραλία ή σε μία αυθόρμητη εκδρομή το Σαββατοκύριακο.

 

 

Αυξημένος χρόνος πτήσης

Αποτυπώστε και εξερευνήστε περισσότερο από το περιβάλλον γύρω σας με τον εκτεταμένο χρόνο πτήσης που φτάνει έως και τα 34 λεπτά. Η έξυπνη μπαταρία DJI Mini 3 Pro είναι εξαιρετικά ελαφριά, με περισσότερη χωρητικότητα και σε συνδυασμό με τις μεγαλύτερες προπέλες και την αεροδυναμική κλίση που χαρακτηρίζει το DJI Mini 3 Pro, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της αεροφωτογράφησης σας.

 

Πετάξτε την ημέρα πετάξτε και τη νύχτα. Είναι πραγματικά Pro

Αποτυπώστε τη λεπτότητα του φωτός και των σκιών καθώς κατευθύνεστε σε μια ημερήσια εκδρομή. Τραβήξτε με καθαρότητα και λιγότερο θόρυβο καθώς νυχτώνει.

Το DJI Mini 3 Pro είναι εξαιρετικό σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών φωτισμού, ώστε να μπορείτε να είστε πάντα έτοιμοι να δημιουργήσετε. Ο αισθητήρας CMOS 1/1,3 ιντσών διαθέτει διπλό εγγενές ISO και υποστηρίζει την άμεση έξοδο βίντεο HDR. Κάθε εικόνα εμπλουτίζεται με υψηλότερο δυναμικό εύρος για να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες στα τονισμένα σημεία και τις σκιές. Απολαύστε εξαιρετικά πρότυπα αεροφωτογράφησης με μεγαλύτερα pixel 2,4mm και διάφραγμα f/1,7.

Με περισσότερο διαθέσιμο φως, οι εικόνες σας θα εμφανίζονται αληθινές ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.  Απολαύστε τη στιγμή, μείνετε πιστοί στη δημιουργικότητά σας και εμπιστευτείτε το Mini 3 Pro να καταγράψει τον κόσμο σας.

 

Η αεροφωτογράφηση σωστά

Μεταφέρετε το περιεχόμενό σας στο επόμενο επίπεδο με εκπληκτικά βίντεο 4K HDR και φωτογραφίες RAW 48 MP. Θαυμάστε την πλούσια διαύγεια κάθε εικόνας, ακόμη και όταν κάνετε μεγέθυνση. Ή επιβραδύνετε τα πράγματα καθώς ο κόσμος γίνεται ταραχώδης με βίντεο αργής κίνησης 1080p/120fps.

Η λειτουργία D-Cinelike Color παρέχει περισσότερες πληροφορίες εικόνας, προσφέροντάς σας πλουσιότερες δυνατότητες χρωμάτων και μεγαλύτερη ευελιξία κατά την επεξεργασία.

 

Μείνετε ήσυχοι

Πετάξτε με αυτοπεποίθηση καθώς πλοηγείστε στους ουρανούς. Το DJI Mini 3 Pro είναι πλήρως αναβαθμισμένο για να υποστηρίζει ενεργή ανίχνευση εμποδίων και σταθερή μετάδοση βίντεο.

 

Τρι-κατευθυντική ανίχνευση εμποδίων

Η ασφαλής παραμονή στον ουρανό είναι πλέον ευκολότερη με το Mini 3 Pro, χάρη στο τρι-κατευθυντικό αισθητήρα αποφυγής εμποδίων και τη χρήση της τεχνολογίας APAS 4.0 (Advanced Pilot Assistance Systems).

Εξοπλισμένο με αισθητήρες διπλής όρασης προς τα εμπρός, προς τα πίσω και προς τα κάτω και με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό σώματος, προσφέρει μεγαλύτερο εύρος ανίχνευσης και βελτιωμένη ασφάλεια.

Τα Προηγμένα Συστήματα Βοήθειας Πιλότων (APAS 4.0) ανιχνεύουν αντικείμενα στη διαδρομή πτήσης του αεροσκάφους σε πραγματικό χρόνο. Αυτό επιτρέπει στο DJI Mini 3 Pro να αποφεύγει εμπόδια, ακόμη και σε περίπλοκα περιβάλλοντα.

 

Μέσα στην πόλη αλλά και έξω στη φύση

Το DJI Mini 3 Pro διαθέτει ένα κορυφαίο σύστημα μετάδοσης βίντεο στο DJI O3.
Εξασφαλίζει ζωντανή μετάδοση 1080p/30fps σε αποστάσεις έως και 12 km. Από τη θέα στην πόλη μέχρι την περιπέτεια στη φύση, θα πετάει πάντα και εσείς θα παρακολουθείτε μια καθαρή και αξιόπιστη ζωντανή ροή.

Απολαύστε ομαλή πτήση και έλεγχο με το νέο τηλεχειριστήριο DJI RC που προσφέρει μέγιστο ρυθμό μετάδοσης βίντεο 18 Mbps με εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση 120 ms.

 

Άμεση κοινή χρήση

Καταγράψτε αξέχαστο περιεχόμενο και μοιραστείτε αμέσως την περιπέτειά σας εν κινήσει. Το DJI Mini 3 Pro προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα έξυπνων λειτουργιών, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε δημιουργική διάθεση σε κάθε βίντεο.

 

Γρήγορη Μεταφορά

Άμεσα έτοιμο να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας, το Mini 3 Pro υποστηρίζει λήψεις υψηλής ταχύτητας Wi-Fi έως και 30 Mbps.

 

Αληθινά κάθετη λήψη

Γρήγορη εναλλαγή μεταξύ οριζόντιου και κατακόρυφου προσανατολισμού με ένα μόνο πάτημα. Το ανασχεδιασμένο αντίζυγο της κάμερας περιστρέφεται κατά 90°, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα της εικόνας. Το True Vertical Shooting σάς προσφέρει λεπτομερείς λήψεις, άμεσα έτοιμες για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αποτυπώστε την απεραντοσύνη οποιουδήποτε τοπίου με ευρυγώνιο, 180°, κατακόρυφο και πανοραμικές λήψεις.

 

MasterShots

Επιλέξτε το θέμα σας και το Mini 3 Pro θα εκτελέσει αυτόματα ελιγμούς επαγγελματικού στυλ για κινηματογραφικά αποτελέσματα

Ακολουθήστε το θέμα σας με το FocusTrack. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 και Point of Interest 3.0, τρία ισχυρά εργαλεία αφήγησης.

Πλησιάστε πιο κοντά στο θέμα σας με ψηφιακό ζουμ 4x. Αυτό σας επιτρέπει να τραβάτε σκηνές χωρίς να τις ενοχλείτε και να κατασκοπεύετε λήψεις από μακριά.

Με το βλέμμα στη δημιουργία εξαιρετικού περιεχομένου, έχετε τη δυνατότητα να επιταχύνετε το χρόνο με λίγα μόνο αγγίγματα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό βίντεο hyperlapse ή timelapse. Καταγράψτε τα αυτοκίνητα που κινούνται στους δρόμους ή τα κινούμενα σύννεφα και δώστε επαγγελματικό αέρα στα βίντεό σας.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Flight Ceiling: 4 km
 • Xρόνος λειτουργίας: έως 34 λεπτά
 • Συμβατότητα Λογισμικού: iOS έκδοση 11.0 ή νεότερη, Android έκδοση 6.0 ή νεότερη
 • GPS + Galileo + BeiDou
 • Βάρος: 249 gr
 • Ταχύτητα: Μέγιστη Ταχύτητα Ανύψωσης 5 m/s , Μέγιστη Ταχύτητα Καθόδου 5 m/s
 • Ανάλυση Κάμερας: 48 MP
 • Μέγιστη Ανάλυση Video: 3840 x 2160p στα 24/25/30/48/50/60 fps
 • Αισθητήρας: 1/1.3-inch CMOS
 • ISO Range (Video): 100-6400 (Auto), 100-6400 (Manual)
 • ISO Range (Photo): Photo: 100-6400 (Auto), 100-6400 (Manual)
 • Λειτουργίες φωτογραφίας: Single Shot,Auto Exposure Bracketing (AEB), Panorama: Sphere, 180°, Wide-angle, και Vertical
 • Photo Format: JPEG,DNG (RAW)
 • Video Format: MP4/MOV (H.264/H.265)
 • Max Video Bitrate: 150 Mbps
 • Ταχύτητα κλείστρου (Electronic): 2-1/8000 sec
 • Διαστάσεις: 145×90×62 mm (διπλωμένο), 171×245×62 mm (ανοιχτό), 251×362×70 mm (Ανοιχτό με έλικες)

Τηλέφωνo παραγγελιών : 2105615880

 • Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
 • 1,029.00€
 • Κωδικός Προϊόντος : 471.110.065

Τρόπος και κόστος αποστολής

Οι αποστολές εντός Ελλάδος δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 100 ευρώ.Για αγορές μέχρι και 100 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι 2.5 ευρώ εως 2 κιλά και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ανάλυση Φωτογραφιών

Τα χρώματα στη φωτογραφία ενδέχεται να μην είναι ακριβώς όπως από κοντά με γυμνό μάτι, λόγω των διακυμάνσεων μεταξύ των οθονών ηλεκτρονικών υπολογιστών του κάθε χρήστη.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Ετικέτες: dji, mini, pro, drone, 5.8, ghz, με, Κάμερα, 60fps, hdr, και, Χειριστήριο, Συμβατό, Γυαλιά, fpv, drones, Τηλεκατευθυνόμενα