Ασύρματο σύστημα συναγερμού PNI SafeHouse HS550 Wifi GSM 3G και δύο επιπλέον αισθητήρες κίνησης HS003

Νέο προϊόν Ασύρματο σύστημα συναγερμού PNI SafeHouse HS550 Wifi GSM 3G και δύο επιπλέον αισθητήρες κίνησης HS003 Σπίτι - Κήπος

Ειδική εφαρμογή για Smartphone
Όντας ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού το PNI SafeHouse HS550, μπορεί να στείλει υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις απευθείας στο smartphone και μπορεί να ελεγχθεί και να διαμορφωθεί με ειδικές εφαρμογές: Easy Security ή PNI SafeHouse HS550. Είναι διαθέσιμες τόσο για έξυπνα τηλέφωνα Android όσο και για iOS. Οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, θα ειδοποιηθείτε αμέσως από το σύστημα, σε περίπτωση που συμβεί κάποιο συμβάν.

QR Code app

Πλήρες σύστημα έτοιμο για χρήση
Το σύστημα ασύρματου συναγερμού PNH SafeHouse HS550 περιέχει όλα τα εξαρτήματα για άμεση εγκατάσταση και χρήση. Το πακέτο περιέχει 4 ασύρματους αισθητήρες κίνησης, 4 ασύρματους αισθητήρες πόρτας, 2 τηλεχειριστήρια, 2 κάρτες TAG και μια εσωτερική σειρήνα ειδοποίησης ήχου 120 dB.

HS550 complete kit

Ολική προστασία του σπιτιού
Το σύστημα προσφέρει πλήρη προστασία του σπιτιού, παρέχοντας στον χρήστη πλήρη έλεγχο και παρακολούθηση του συστήματος και των καταγεγραμμένων συμβάντων σε πραγματικό χρόνο. Η ειδική εφαρμογή smartphone και το μενού που διατίθεται στην κεντρική μονάδα προσφέρει εύκολες και κατανοητές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, τόσο τοπικά όσο και απομακρυσμένα, σχετικά με ειδοποιήσεις και συμβάντα που έχουν εγγραφεί για κάθε τύπο αισθητήρα που έχει εγκατασταθεί. Προσθέτουμε σε αυτήν την κατηγορία τη λειτουργία της παρακολούθησης και επικοινωνίας ήχου σε πραγματικό χρόνο με την προστατευόμενη περιοχή, μέσω της σύνδεσης GSM.

HS550 full protection

 

 

Διαφορετικές περιοχές ανάλογα με τον στόχο και τον προορισμό
Κάθε περιοχή ή δωμάτιο σε ένα σπίτι χρειάζεται διαφορετικό και ειδικό αισθητήρα για ένα συγκεκριμένο συμβάν. Μπορούμε να διαμορφώσουμε τις παραμέτρους ενός αισθητήρα έτσι ώστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή αν έχει εντοπιστεί παράθυρο, πόρτα, καπνός, αέριο ή νερό ή αν έχει εντοπιστεί κίνηση σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο.
Έτσι έχουμε στη διαμόρφωση προκαθορισμένα ονόματα για κάθε αισθητήρα που προστίθεται: πόρτα, παράθυρο, υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μπαλκόνι, περίμετρος, φωτιά, αέριο ή πλημμύρα.
Και έχουμε επίσης προκαθορισμένους τύπους ζωνών για κάθε αισθητήρα που προστίθεται: περίμετρος, συνολικός, 24 ώρες, κουδούνι, κλειστός, 24 ώρες αθόρυβος, περίμετρος χωρίς καθυστέρηση, συνολικό χωρίς καθυστέρηση

HS550 Multiple zones

Λειτουργία διπλής απομακρυσμένης ειδοποίησης: Wifi / Internet και GSM 3G
Το σύστημα συναγερμού μπορεί να στείλει ειδοποιήσεις στους χρήστες με 2 τρόπους, προσφέροντας έτσι είτε την επιλογή να επιλέξει τον πιο κατάλληλο τρόπο, είτε ένα εφεδρικό σύστημα, εάν μία από τις συνδέσεις δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη: 1. μέσω GSM μέσω SMS και τηλεφωνικής κλήσης στους αριθμούς τηλεφώνου που έχουν προστεθεί στο σύστημα. 2. μέσω Wifi / Internet στην ειδική εφαρμογή PNI SafeHouse HS550 που είναι εγκατεστημένη στο smartphone του χρήστη.

HS550 dual mode

HS550

Προστατεύστε το σπίτι σας αυτόματα
Ξεχάσατε να ενεργοποιήσετε το σύστημα συναγερμού κατά την αναχώρηση;
Φτάσατε και μπήκατε στο σπίτι χωρίς απενεργοποίηση του συστήματος συναγερμού;
Να είστε βέβαιοι ότι το PNI SafeHouse HS550 έχει την επιλογή αυτόματης απενεργοποίησης / απενεργοποίηση στις επιθυμητές ώρες ανάλογα με το πρόγραμμά σας: αναχώρηση / επιστροφή από την εργασία ή αργά / νωρίς το πρωί χρησιμοποιώντας περιμετρική ενίσχυση.

HS550 Disarming programmed programmed

Ελέγχει ηλεκτρονικές / οικιακές συσκευές από την εφαρμογή Smartphone
Εκτός από την κύρια λειτουργία του συστήματος για διάρρηξη / συναγερμό, το PNI SafeHouse HS550 έχει επίσης μια σύγχρονη λειτουργία, ιδιαίτερα περιζήτητη σήμερα, δηλαδή το τηλεχειριστήριο από την κινητή εφαρμογή συμβατών υποδοχών 230V και ρελέ. Έτσι μπορείτε να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε από την εφαρμογή για κινητά έως και 8 ηλεκτρονικές / οικιακές συσκευές, οι οποίες συνδέονται με τα προαιρετικά ασύρματα εξαρτήματα: PNI SafeHouse HS710 socket και PNI SafeHouse HS810 ρελέ.

Remote electronic control

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Τηλέφωνα παραγγελιών : 2105615880

  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 124,90€
  • Κωδικός Προϊόντος: 269.210.025

Τρόπος και κόστος αποστολής

Οι αποστολές εντός Ελλάδος δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 100 ευρώ.Για αγορές μέχρι και 100 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι 2.5 ευρώ εως 2 κιλά και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ανάλυση Φωτογραφιών

Τα χρώματα στη φωτογραφία ενδέχεται να μην είναι ακριβώς όπως από κοντά με γυμνό μάτι, λόγω των διακυμάνσεων μεταξύ των οθονών ηλεκτρονικών υπολογιστών του κάθε χρήστη.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

 

Ετικέτες: Ασύρματο, σύστημα, συναγερμού, PNI, SafeHouse, HS550, Wifi, GSM, και, δύο, επιπλέον, αισθητήρες, κίνησης, HS003, Σπίτι, Κήπος

Features: - Input voltage DC 12V, non-dimmable. - Beam angle is 360 degrees, that is the most wide..
4,00€
Material: Silicone Feature: Stocked Feature: Eco-Friendly Model Number: ..
2,40€