Το Καλάθι μου
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Τρόπος και κόστος αποστολής

Όροι αποστολών και πληρωμής
Τα μεταφορικά προς όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν για αγορές άνω των 100 € , σε μικρότερη παραγγελία η χρέωση των μεταφορικών διαμορφωνόνται ανάλογα της μεταφορικής της επιλογής του πελάτη και επιβαρύνουν τον πελάτη, εξαιρούνται  α)οι αποστολές για Κύπρο στις οποίες ισχύει χρέωση 20€ μέχρι 2 κιλά και 1,00€ για καθε επιπλέον κιλό , β) εξαιρούνται τα ογκώδη δέματα στα οποία το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται βάσει ποσότητας και συνολικού βάρους,
Τα προϊόντα παραδίδονται στη διεύθυνση του πελάτη (εφόσον η μεταφορική εταιρεία δεν απαιτεί επιπλέον χρέωση χιλιομετρικής απόστασης- (Δυσπρόσιτες Περιοχές & Απομακρυσμένες Περιοχές στην Ελλάδα). Η χρέωση μπορεί να κυμανθεί ανάλογα το τιμολόγιο της συμβασιούχας μεταφορικής εταιρείας.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2,00€

Πληροφορίες Παράδοσης
To www.allyouwant.gr  δεσμεύεται να αποστείλει τα προϊόντα από το κέντρο διανομής του  εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι διαθέσιμα. Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από αργίες) μέχρι τις 12:00 της εκάστοτε ημέρας. Οποιαδήποτε παραγγελία που θα πραγματοποιηθεί μετά τις 12:00 θα διεκπεραιώνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Όσες παραγγελίες τοποθετούνται το Σαββατοκύριακο θα επεξεργάζονται από (την επόμενη) Δευτέρα. Τα προϊόντα παραδίδονται με εταιρεία courier στη διεύθυνση (έδρα της μεταφορικής) που έχει επιλέξει ο χρήστης. Μόλις η παραγγελία παραδοθεί στην υπηρεσία ταχυμεταφορών θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail που θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός αποστολής (tracking number) ώστε με την εισαγωγή του στο site της εκάστοτε εταιρείας να μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας.
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 1 έως 3 ημέρες, ανάλογα την γεωγραφική περιοχή του παραλήπτη. Για αποστολές στην Κύπρο ο χρόνος παράδοσης διαφέρει σε 5- 10 εργάσιμες ημέρες. 
Σε περιόδους εκπτώσεων και εορτών ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις. Το www.allyouwant.gr θα ενημερώνει με e-mail για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία του χρήστη. Το www.allyouwant.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.
Στην περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να του παραδοθούν τα προϊόντα σε συντομότερο χρονικό διάστημα, (παράδοση Σάββατο) θα χρεώνεται επιπλέον.